Najava sajma medicine 2014

0
361

saj 2014

 

 

U organizaciji časopisa Medical CG i Medical d.o.o., od 23. do 25. oktobra o.g. u hotelu “Nikić” u Podgorici održaće se III Sajam medicine, manifestacija koja tradicionalno prezentuje razvoj javnog i privatnog zdravstvenog sistema i medicinsko-farmaceutska dostignuća iz okruženja i inostranstva.
 
Kao i prethodnih godina, sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Crne Gore i učešćem svih domaćih zdravstvenih institucija, kao i većim brojem javnih i privatnih zdravstvenih ustanova, farmaceutskih kompanija i veledrogerija.
 
U tri sale za predavanja biće održano oko 80 stručnih predavanja a putem štandovskih prezentacija predstaviće se oko pedeset izlagača.
 
Naučnim odborom sajma rukovodi, kao i prethodnih godina, prof. dr Slavica Vujisić, direktorica Centra za nauku KCCG.
 
Predavanja su sertifikovana od strane Ljekarske i Farmaceutske komore Crne Gore.
 
Sale za predavanja opremljene su potrebnim tehničkim sredstvima a prezentacioni štandovi su smješteni u tri hotelske galerije. Pogledajte video zapis prošlogodišnjeg sajma koji je održan u hotelu “Nikić”.
 
Prijave za stručna i promotivna predavanja dostavljaju se do 10.oktobra o.g. kako bi se pravovremeno odštampao Program sajma.

Informacije na:
tel.:+382 20 238 841, +382 67 395 032
email: redakcija@medicalcg.me