Svečano otvoren farmaceutski kompleks JGL-a, koji ovu riječku kompaniju svrstava među vodeće proizvođače sterilnih farmaceutskih oblika u Evropskoj Uniji
U srijedu, 22. jula, u prostorijama Ministarstva zdravlja Crne Gore, ministr zdravlja prof.dr Budimir Šegrt održao je konferenciju za novinare na kojoj je govorio o aktuelnim dešavanjima iz oblasti zdravstva.

POLIKLINIKA „STUPOVI“

„Stupovi“ je prva privatna poliklinika - dijagnostički centar na sjeveru Crne Gore, osnovan 2014. godine u Beranama, sa ciljem da korisnicima omogući kvalitetnu medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista iz više oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme.
Na Sjednici Vlade, održanoj 30. 07. 2015. godine usvojen je dokument Strukturne reforme u zdravstvenom sistemu sa Akcionim planom za njihovu realizaciju 2015-2017. godine.
Borivoje Raičević, psiholog U današnjem dinamičnom, dehumanizovanom i užurbanom svijetu zdravlje je sve više ugroženo. Ugrožene su sve komponente zdravlja: fizičke, psihičke i socijalne. Nekada su harale zarazne bolesti sa kojima je čovječanstvo teško izlazilo na kraj, a danas, na početku 21. vijeka, čovjeka, njegovu porodicu, zdravstveni sistem i kompletnu društvenu zajednicu sve više ubijaju hronične, nezarazne bolesti pandemijskog karaktera (kancer, infarkt miokarda, bolesti zavisnosti).
256FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
0PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se