U organizaciji NVO “Društvo za borbu protiv šećerne bolesti - Plavi krug Bar” od 5. do 11. septembra održan je IV Edukativni kamp za dijabetičare, jedini tog tipa u Crnoj Gori.
Crnogorski zdravstveni sistem odnedavno je bogatiji za savremeno opremljen objekat Zavoda za transfuziju krvi. Obezbijeđeni svi uslovi za rad po najsavremenijim evropskim standardima
U prostorijama CALIMS, 23.09. održana je edukativna radionica za farmaceute, na temu farmakovigilance. Sastanku su prisustvovali farmaceuti iz zdravstvene ustanove Apoteke Crne Gore " Montefarm" i članovi Skupštine Farmaceutske komore.
Ida Kolinović, Master socijalnog rada REZULTATI MASTER ISTRAŽIVANJA U periodu od januara 2013. do oktobra 2014. godine na teritoriji Crne Gore realizovano je istraživanje o uticaju porodičnih faktora na prevenciju i genezu narkomanije. Istraživanje je sprovedeno za potrebe Master rada “Socijalni rad sa porodicom u prevenciji narkomanije u Crnoj Gori” koji sam odbranila na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.
256FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
0PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se