06. avgust – Dnevna Humana doza

  0
  27

  Kompanija Vezuv-Volcano donirala po 3.000 eura Institutu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore, Opštoj bolnici (OB) Bijelo Polje i Opštoj bolnici Danilo I Cetinje.

  Donaciju je u ime Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore primio v.d. direktor dr Velibor Majić koji je, zahvaljujući se kompaniji Vezuv, istakao da će se sredstva upotrijebiti za rekonstrukciju dijela Pedijatrijskog odjeljenja i za poboljšanje uslova boravka i rada zaposlenih i pacijenata.

  – Nadam se da ćemo biti svi bolji i zadovoljniji i da ćemo učiniti sve da naši najmlađi pacijenti imaju što bolje uslove boravka u Institutu – kazao je dr Majić.

  Kompanija Vezuv-Volcano posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim projektima koji se između ostalog ogledaju u pomoći najmlađima.

  – Donacija Institutu za bolesti djece Podgorica, Opštoj bolnici Danilo I na Cetinju i Opštoj bolnici Bijelo Polje predstavlja još jednu potvrdu naše opredijeljenosti da budemo društveno-odgovorna kompanija i da pomažemo zajednici u kojoj poslujemo. Svjesni trenutne situacije izazvane COVID-19 i svih izazova s kojima se suočavaju naše zdravstvene ustanove, naš izbor je bio da novčana sredstva koja su prikupljena u okviru naše akcije Dnevna humana doza budu opredijeljena za rekonstrukciju pedijatrijskih odjeljenja navedenih ustanova – izjavila je direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Lena Bošković.

  Ispred OB Danilo I i OB Bijelo Polje donaciju su primile pomoćnica direktora dr Suzana Ivanović i dr Adrijana Kočović koje su se zahvalile kompaniji Vezuv – Volcano na donaciji.