11. septembar- JAVNA USTANOVA ZA SMJEŠTAJ, REHABILITACIJU I RESOCIJALIZACIJU KORISNIKA PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI PODGORICA OBILJEŽILA JE ŠEST GODINA POSTOJANJA I RADA USTANOVE.

0
326

Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica 11. septembra obilježila je šest godina postojanja i rada ustanove.

Gosti na proslavi su imali mogućnost da pogledaju izložbu slika, koja predstavlja retrospektivu u radu ustanove. Na fotografijama je predstavljen pozitivan kontinuitet u radu, kao i svi segmenti reahabilitacije. Izložba je nosila naziv kompozicije „Otvori..“, koja je takođe predstavljena po prvi put, a koja je poklon crnogorskih muzičara Milana Vujovića i Ivana Ivanovića, dok je tekst i muziku radio Vanja Radovanović. Kako su muzičke svirke nešto čime u ustanovi tradicinalno obilježavaju svaku svečanost, tako su svi prisutni imali priliku da slušaju  Duleta Nikolskog, čime je na adekvatan način obilježena godišnjica rada.

Svečanosti je prisustvovao veliki broj zvanica, između ostalog i iz Skupštine Crne Gore, Glavnog grada – Podgorice, iz javnih preduzeća i ustanova, iz NVO sektora, kao i veliki broj stručnih lica iz oblasti medicine i socijalnog rada.