16. avgust – Barski Lajonsi pokrenuli humanitarnu akciju za rekonstrukciju ambulante Virpazar

  0
  91

  Lajons klub (LC) Bar Antibaris pokrenuo je humanitarnu akciju za rekonstrukciju ambulante Virpazar koja u sadašnjem stanju ne omogućava normalne uslove rada ljekarima i medicinskim sestrama.

  – Ova ambulanta koja je u vrijeme SFRJ bila uzorna ustanova, danas je u vrlo lošem stanju i vapi za rekonstrukcijom. Da bi objekat ambulante imao funkcionalnost, potrebno je urgentno popraviti krov koji prokišnjava, zbog čega je skoro nemoguće organizovati rad medicinskog osoblja – navodi se u saopštenju.

  Ovim povodom, kako su naveli, LC Bar Antibaris u saradnji sa JZU Dom zdravlja Bar pokrenuo je dobrotvornu akciju pod radnim nazivom Za Crmnicu kojom želi da prikupi potrebna sredstva za sanaciju virpazarske ambulante-popravku krova, fasade, bravarije i dr.

  – Donacije mogu biti u novcu (uplata na žiro račun Lajons klub Bar Antibaris 530-0000000028408-52), materijalu ili radnoj snazi. Dio sredstava potrebnih za sanaciju će sa svoje strane obezbijediti Dom zdravlja Bar – saopštila je predsjednica LC Bar Antibaris Ljiljana Lukšić, prenosi CDM.