01. jul – BeautyBay Award 2021 — organizovan uspješan beauty projekat

0
158

Uticajna bosanska internet platforma BeautyBay.ba bila je organizator prvog beauty eventa – BeautyBay Award 2021, realizovanog u sarajevskom Golf klubu, 1. jula o. g.

BeautyBay.ba se bavi aktuelnostima iz oblasti estetske medicine i estetske dermatologije. Njihovi internet sadržaji obiluju medinskim preporukama i lifestyle temama.

Brojni renomirani dermatolozi, hirurzi, ljekari, farmaceuti, medijski predstavnici i  prijatelji dobili su pozivnicu na svečano, sasvim posebno veče platforme BeautyBay.ba.   Ljubazne predstavnice organizatora potrudile su se da ovo veče ima posebnu čar. Veoma uspješna u ulozi voditeljke i moderatorke bila je Erna Saljević. Među posjetiocima očaravajućeg Golf kluba i ekipa Medikala je bila u prilici da stupi u kontakt sa brojnim gostima, kolegama iz cijele regije: Hrvatske, Srbije, Crne Gore i BiH.

Žiri BeautyBay Award-a 2021: mr sc. Tamara Jovović Sadiković, mr sc. Alma Prtina, dr Vesna Stanojević, dr Samra Šoškić i dr Kerim Alendar  odabrali su najbolje među visokokvalitetnim i premium proizvodima brendova Avene, Bioderma, Dr. Hauschka, Orthomol, Rilastil, Uriage,Vichy i Weleda. Ljubiteljima vrhunske dermokozmetike zaista je omogućeno da uživaju u živopisnom repertoaru najboljih proizvoda.