20-22. jun – ODRŽANA GODIŠNJA MEDICAL KONFERENCIJA

0
399

22 junU organizaciji DOO „Flaer”, osnivača medicinskog glasila „Medical” U Bečićima je, u Hotelu „Mediteran”, realizovana Godišnja Medical konferencija. Povod za organizovanje ovakvog događaja bilo je objavljivanje jubilarnog 50-og izdanja ovog medicinskog časopisa.

Na skupu koji je težio da okupi predstavnike autoritetnih zdravstvenih činilaca svoj program su u okviru štandovske prezen­tacije prikazali i brojni činioci farmaceutsko-medicinskog tržišta Crne Gore i regiona. Aktuelnosti u zdravstvu, farmaciji i medicini  bile su okvir koji je tematski zaokružio stručna izlaganja.

Uvodni događaj činilo je svečano otvaranje skupa sa dodjelom plaketa. Publici su se tom prilikom obratili prim. dr Kenan Hrapović, direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore, dr Mira Žugić, predsjednica Farmaceutske komore Crne Gore, dr Đoko Jočić, predsjednik Ljekarske komore Crne Gore,  Jasmina Pavlović, predstavnica Farmaceutske kompanije Fajzer, te sekretar u Ministarstvu zdravlja Zoran Kostić koji je otvorio skup. Predstavnica organizatora, Slavica Pantelić, prigodno se obratila prisutnima i dodijelila plakete odabranim laureatima.