21. oktobar – DONACIJA KLINIČKOM CENTRU CRNE GORE

0
320

Crkva Isusa Hrista poslednjih dana u Crnoj Gori (LDS) donirala je Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) medicinsku opremu ukupne vrijednosti oko 37.000€. Cilj donacije je unapređenje rada oftalmologa naše ustanove.

Tim povodom  je u KCCG održana konferencija za novinare na kojoj je u ime Kliničkog centra Crne Gore prisutne pozdravila prof. dr Slavica Vujisić.

„Ovo je neprofitna humanitarna organizacija koja posluje samostalno ili u saradnji sa drugim dobrotvornim ustanovama i vladama“ predstavio je LDS direktor Ras Vestvud. On je dalje pojasnio da organizacija poštuje zapovijesti Isusa Hrista te pomaže one kojima je pomoć potrebna.

Pored medicinske opreme donacija obuhvata i edukaciju oftalmologa KCCG, zbog čega je danas i naredna dva dana u posjeti  dr Mat Haris. On je izrazio zadovoljstvo što je posjetio KCCG i Crnu Goru rekavši da je naša država prelijepa jer ga podsjeća na njegovu domovinu Jutu. On je takođe rekao da je posjetio mnoge bolnice i mnoge doktore ali da je naša najbolja od svih.

        Dr Danijela Đurovoić se u ime KCCG i svih kolega oftalmologa iskreno zahvalila donatorima u nadi da ćemo opravdati njihovo povjerenje i da ćemo i dalje imati njihovu podršku za dobrobit svih naših pacijenata.