02. februar – Wiener osiguranje obilježilo jubilej donacijom Kliničkom centru

0
81

Kompanija Wiener Stadtische životno osiguranje AD Podgorica povodom 10 godina postojanja u Crnoj Gori, donirala je hirurške instrumente Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) za potrebe Centra za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju.

Dr sc med. Zoran Terzić, medicinski direktor KCCG-a, zahvalio se na vrijednoj donaciji u ime menadžmenta ovee ustanove, zaposlenih Centra za plastičnu hirurgiju i svoje lično ime Andriji Pešiću, direktoru prodaje Wiener osiguranja.

– Svaka donacija dobro dođe i ovom prilikom veliku zahvalnost dugujem Wiener životnom osiguranju koji su našli za shodno da nam pomognu u donaciji određenog broja hirurških instrumenata koji su potrebni za svakodnevni rad u Centru za plastičnu, rekonstrutivnu i estetsku hirurgiju – kazao je dr Terzić.

Ističući značaj donacije dr Terzić je kazao da se godišnje u ovom Centru zbrine do 1.000 pacijenata. On je podsjetio da se u KCCG-u pružaju zdravstvene usluge ne samo na sekundarnom nivou za građane Podgorice, Tuzi, Danilovgrada i Kolašina, već i na tercijarnom nivou za građane iz cijele Crne Gore.

Pešić je u ime kompanije iskazao zadovoljstvo što su imali priliku da obezbijede ovu vrijednu donaciju.

– Sa naše strane zaista je velika čast i zadovoljstvo, kao i privilegija, što smo u mogućnosti da ovom prilikom izađemo u susret i doniramo određenu opremu i materijal KCCG. Da iskoristim priliku da saopštim da je konkretan povod za ovu donaciju bio jubilej-proslava 10 godina od osnivanaj naše kompanije u Crnoj Gori, jer naravno, zbog aktuelne situacije nijesmo bili u prilici da taj jubilej proslavimo kako i dolikuje – kazao je Pešić pojašnjavajući da su zbog aktuelne situacije odlučili da ta sredstva opredijele za donaciju KCCG-u.