18. mart – Donirali kapnograf Opštoj bolnici u Bijelom Polju

0
273

Opšta bolnica u Bijelom Polju dobila je vrijednu donaciju – kapnograf, aparat za potrebe Službe za anesteziju, koji je Hipotekarna banka donirala bjelopoljskoj bolnici. . U prisustvu direktorice Opšte bolnice dr Biserke Bulatović, predstavnika službe za anesteziju i Operacionog bloka i direktora filijale Hipotekarne banke u Bijelom Polju Mirsada Spahića izvršena je primopredaja kapnografa, aparata za potrebe Službe za anesteziju koji je Hipotekarna banka donirala bjelopoljskoj bolnici.

Direktorica bolnice dr Bulatović izrazila je zadovoljstvo što se kroz činove društvene odgovornosti pomažu zdravstvene ustanove i podiže nivo kvaliteta zdravstvene usluge i zaštite.
-Nadam se da će u narednom periodu i drugi privredni subjekti slijediti ovakve primjere društvene odgovornosti, i zajednički kroz zdrava parnerstva unaprijediti kvalitett zdravstvene zaštite i usluge.
Prilikom uručenja donacije Spahić je istakao da je Hipotekarna banka društveno odgovorna kompanija koja kontinuirano pomaže lokalne zajednice kroz različite vidove donacije.