24. oktobar – OTVORENA SPECIJALIZOVANA RADNJA GNC BRENDA

0
347

3Crna Gora izabrana je kao prva lokacija u ovom dijelu Evrope za lansiranje GNC brenda, otvaranjem specijalizovane radnje u Podgorici. GNC Holdings, Inc. sa sjedištem u Pitsburgu, SAD, je američka kompanija koja se bavi prodajom proizvoda iz oblasti dodataka ishrani i posluje na 9.000 lokacija, od čega se više od 6.700 nalazi u SAD, dok je kroz franšize GNC prisutan u približno 50 zemalja širom svijeta.

Svečanom otvaranju prisustvovali su brojni predstavnici javnog života, sportisti i drugi gosti. Simboličnim presijecanjem vrpce, GNC u Crnoj Gori otvorili su prof. dr Petar Ivanović, potpredsjednik Vlade Crne Gore, Nj.E. Margaret E. Uehara, ambasadorka SAD u Crnoj Gori, Džon Adžazi, direktor franšiznog poslovanja kompanije GNC, kao i Rodžer Kafifi i Dragan Burić, investitori i osnivači GNC Adriatic. – Večerašnje otvaranje je još jedan dokaz da Crna Gora postaje regionalni centar za američke i međunarodne kompanije. Nije tajna da investitori traže stabilnost i predvidljivost. Vladavina demokratije, antikorupcijske mjere, posvećenost vladavini prava osnove su otvorenog društva, ne samo za demokratske vrijednosti nego i za investicije. Vlada SAD nastaviće da u partnerstvu sa Vladom Crne Gore, Američkom privrednom komorom i ostalim poslovnim udruženjima radi na unapređenju poslovne klime i ohrabrivanju još više kompanija da investiraju u Crnu Goru – izjavila je NJ.E. Margaret E. Uehara, ambasadorka SAD u Crnoj Gori.

– Globalni brend GNC, danas se premijerno predstavlja u ovom dijelu Evrope otvaranjem prve prodavnice u Crnoj Gori. Sa velikim zadovoljstvom svečano obilježavamo dolazak brenda koji je u SAD, ali i širom svijeta, postao sinonim za vrhunski i provjeren kvalitet u oblasti dodataka ishrani i koji ćemo upravo odavde, iz Crne Gore, nastavljati da razvijamo dalje u ovom dijelu Evrope – objasnio je Dragan Burić.