31. mart – Rukovodstvo KCCG uputilo zahvalnost svim donatorima

0
221

Rukovodstvo Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), na čelu sa direktorom dr Jevtom Erakovićem, još jednom je uputilo iskrenu zahvalnost svim institucijama, kompanijama i pojedincima koji su u ovom presudnom trenutku pokazali društvenu odgovornost i svoje djelovanje usmjerili ka trenutno najvažnijem cilju naše države, a to je očuvanje zdravlja i života naših građana.

Danonoćnu bitku za opstanak nacije olakšali su nam prijatelji Kliničkog centra svojim vrijednim donacijama. Njihov čin znaće da cijeni, ne samo Klinički centar, već i društvo u cjelini.

Kroz novčanu pomoć ili nabavku neophodne medicinske opreme i medicinskih sredstava, naši partneri i prijatelji značajno su doprinijeli da Klinički centar spremno dočeka pojavu koronavirusa u Crnoj Gori i da pruži adekvatnu zdravstvenu zaštitu svim oboljelima – istakao je dr Eraković.

Zbog velikog broja zahtjeva koje Klinički centar i dalje dobija od društveno odgovornih kompanija i pojedinaca, dr Eraković je obavještavijestio sve da ubuduće donacije mogu uplatiti na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti putem kontakt adrese elektronske pošte CoronaInfoCG@gov.me