17. septembar – GENERALNE DIREKTORICE DR MIRA JOVANOVSKI DAŠIĆ I DR SANJA SIMOVIĆ UČESTVOVALE NA RADIONICI RAZVOJU AKREDITACIONIH STANDARDA ZA PORODILIŠTA I ODJELJENJA NEONATOLOGIJE U BEOGRADU

0
303

Generalna direktorica za bioetiku i medjunarodnu saradnju i Nacionalni zdravstveni koordinator Zdravstvene mreže za jugoistočnu Evropu, dr Mira Jovanovski Dašić i generalna direktorica za kontrolu i unapredjenje kvaliteta, dr Sanja Simović učestvovale su na Multi-country workshopu – radionici više država o razvoju akreditacionih standarda za porodilišta i odjeljenja neonatologije, koja je odražana 15. i 16. septembra 2014.godine u Beogradu.

Radionica je organizovana u saradnji sa predstavnicima UNICEF-a i sa Regionalnim centrom za akreditaciju i kontinuirano unapređenje kvaliteta zdravstvene mreže jugoistočne Srbije, u ime SEEHN, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Uz direktorice dr Jovanovski Dašić i dr Simović, predstavnik Crne Gore na ovom skupu bila je i ginekolog akušer iz Kliničkog Centra Crne Gore dr Gordana Vukčevič.