18. april – Mali koraci mijenjaju svijet na bolje

0
254

NLB Banka je u okviru kampanje Mali koraci mijenjaju svijet na bolje donirala instrumentarij vrijedan 8.000 eura Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore koji su namijenjeni za svakodnevni rad ginekologa-akušera prilikom porođaja u porođajnima salama Klničkog centra Crne Gore.

Direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo dr Ivan Đukić je izrazio zahvalnsot NLB banci na vrijednoj donaciji.
– U ime zaposlenih Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore i u svoje lično ime, najiskrenije se zahvaljujem NLB banci na donaciji instrumenata za potrebe Porodilišta ukupne vrijednosti 8 000 eura.
– Zadovoljstvo je biti dio kolektiva koji čini nešto dobro za društvo u kom posluje. U odgovornom odnosu prema zajednici posebnu pažnju posvećujemo zdravstvu, pa je većina naših donacija usmjerena u pravcu poboljšanja uslova za rad i boravak u zdravstvenim ustanovama širom Crne Gore. Uvjeren sam da ćete ovu donaciju maksimalno iskoristiti i da će benefite osjetiti kako majke i novorođenčad tako i zaposlenima koji će u svom poslu biti još efikasniji, poručio je Marko Popovič, izvršni direktor NLB Banke, prilikom uručenja donacije.