25. mart – ZAPOSLENI CRNOGORSKE KOMERCIJALNE BANKE URUČILI DONACIJU CENTRU ZA NEONATOLOGIJU

0
332

Zaposleni Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica su donirali Centru za neonatologiju Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore medicinsku opremu čija je vrijednost 3.500 eura.

Direktorka Instituta za bolesti djece dr Danojla Dakić se zahvalila zaposlenima Crnogorske komercijalne banke (CKB) na značajnoj donaciji Centru za neonatologiju u kojem se liječe najugroženija novorođenčad u Crnoj Gori .

“Mjesto gdje počinje borba za život i gdje treba napraviti prave osnove za razvoj budućeg čovjeka zahtijeva savremenu opremu i dobro obučen kadar. Očigledno da to zaposleni CKB znaju, ali humanost ne čine lijepe misli već dobra djela, a biti velikodušan ne znači samo koliko dati već i dati kada treba. Utoliko je ova donacija značajnija za nas. Nadamo se da će zaposleni u CKB-u biti primjer, na koji način treba brinuti o zdravlju djece i na koji način se može pomoći djeci. Još jednom hvala zaposlenima u CK banci i medijima što prate lijepe događaje u Institutu za bolesti djece“ navela je dr Danojla Dakić.