26. novembar – Uspješna poslovna godina za Institut

0
326

Povećan broj noćenja u Institutu “Simo Milošević” u Igalu i dobra postsezona govore da će ovo biti jedna od uspješnijih poslovnih godina te kompanije, saopštila je izvršna direktorica Gordana Rajović.
Od februara do 1. septembra ostvareno je više od 150 hiljada noćenja, skoro deset odsto više nego prošle godine. Iza nas je jedna uspješna poslovna godina, a nadam se da će naredna, zahvaljujući radu i zalaganju svih zaposlenih radnika, biti još uspješnija i bolja – rekla je Rajović.
Ona je za Glasnik Privredne komore (PKCG) kazala da će novu sezonu dočekati kvalitetnije opremljeni sa zavidnom ponudom širokog spektra medicinskih usluga i kompletno novim, najsavremenijim Centrom za kardiorehabilitaciju čiji će se kapaciteti koristiti ne samo u sklopu rehabilitacije već i dijagnostike kardiovaskularnih oboljenja.
– Prioriteti poslovne politike Instituta su primarno poboljšanje i podizanje kvaliteta medicinske usluge, smještajnih kapaciteta, prodor na nova nedovoljno zastupljena tržišta kao i obnavljanje medicinske opreme – precizirala je Rajović.