28. jul – SSICG donirao 10.000 eura podgoričkom Domu zdravlja

0
65

Savjet stranih investitora u Crnoj Gori (SSICG) donirao je Domu zdravlja (DZ) Podgorica deset hiljada eura, u cilju završetka adaptacije zdravstvenih objekata Stara Varoš i Nova Varoš.

Član Odbora direktora SSICG, Ivan Bojanović, kazao je da se nada da će donacija doprinijeti da zdravstveni radnici u adaptiranim objektima imaju još bolje uslove za rad, a građani i građanke još kvalitetniju uslugu. On je rekao da će sa ovom donacijom, u iznosu od deset hiljada eura, pomoći završetak i adaptaciju objekata Stara varoš i Nova varoš i da vjeruje da na taj način pomažu unapređenju usluge za građane Crne Gore koji dobijaju zdravstvenu zaštitu u tim domovima zdravlja.

Bojanović je posebno zahvalio kompanijama članicama koje su se odazvale pozivu da učestvuju u donaciji, a to su: Crnogorski Telekom, CKB, Delta M, Domen, Fly Montenegro Ground Handling, Lovćen osiguranje, Ocean Montenegro i Saga.

Direktor DZ Podgorica dr Danilo Jokić kazao je da mu je drago da je SSICG prepoznao njihove probleme i da su u vrlo kratkom roku skupili vrlo izdašnu donaciju, u visini od deset hiljada eura, koja će omogućiti da u tri naredne tri sedmice završe kompletan infrastrukturni projekat.

– Sigurno da nije bilo ove donacije, da bismo negdje bili na čekanju i vjerovatno bi se preseljenje u te nove prostorije i ulazak pacijenata u te nove prostorije odužio – naveo je dr Jokić.

On je, u svoje i ime 750 zaposlenih u DZ, zahvalio SSICG na donaciji.