30. maj – REALIZOVANI 56. SUSRETI ZDRAVSTVENIH RADNIKA

0
370

30 maj mensud56. susreti zdravstvenih radnika ove godine su održani u trajanju od 30. maja do 2. juna, u ulcinjskom hotelu „Bellavue”. Skup kom je prisustvovao veliki broj medicinara iz zemlje i okruženja svečano je otvorio direktor Fonda za zdravstveno osigu­ranje Crne Gore dr Kenan Hrapović. U ime Udruženja zdravst­venih radnika Crne Gore, predsjednica te organizacije medicinska sestra Vesna Raosavljević istakla je uvjerenje da će i tokom ovih susreta biti prezentovani podizanje znanja na viši nivo, razmjena iskustava, usvajanje novih saznanja i vještina. – Svih ovih godina trudili smo se da našoj organizaciji damo prvenstvo u kvalitetu, stručnosti i izgradnji puta ka evropskim i svjetskim trendovima.

Naša asocijacija i sva njena društva su otvorena za zajedništvo, nove ideje, nauku i druženje – navela je ona. Prisutnima se ovom prilikom obratio i dr Mensud Grbović, pomoćnik ministra zdravlja.

U edukativnom dijelu Susreta prikazano je više od stotinu stručnih radova koji su se ticali najraznovrsnijih tema medicine. Prezentacije i radionice realizovane su Hotelu „Olimpik”.