30. oktobar – Laboratorijski centar zatvoren za pacijente

0
135

Centar za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku neće biti u mogućnosti da pruža zdravstvene usluge ambulantim pacijentima zbog renoviranja prostora i automatizacije Centra, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

– Klinički centar Crne Gore (KCCG) realizovaće još jedan važan projekat – renoviranje prostora i automatizaciju Centra za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku. Radi započinjanja rekonstrukcije obaviće se preseljenje aparata i mobilijara u privremeni prostor u period od 31. oktobra do 8. novembra – navodi se u saopštenju.

Zbog ograničenog kapaciteta, kako su kazali, Centar za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku neće biti u mogućnosti da pruža zdravstvene usluge ambulantim pacijentima.

– Imajući u vidu da se u Centru za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku pružaju zdravstvene usluge na primarnom i sekundarnom nivou za građane Podgorice, Kolašina i Danilovgrada, kao i tercijarnom nivou za cijelu Crnu Goru, potrebne informacije pacijenti mogu dobiti svakog radnog dana na Info pultu Poliklinike KCCG-a od 7-15h – poručili su iz Kliničkog centra.