April 2017 – Aktivnosti Zavoda za transfuziju krvi

0
275

16-300x199Ekonomski fakultet iz Podgorice organizovao je akciju dobrovoljnog davanja krvi u kojoj je učestvovalo 20 davalaca. Maturanti Gimnazije iz Kotora organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Kotoru. U akciji je učestvovalo više od 30 učenika. Studenti Fakulteta političkih nauka organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama fakulteta u kojoj je učestvovalo više od 40 visokoškolaca.

Maturanti Gimnazije sa Cetinja organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi na Cetinju. Akciju su predvodili profesori u toj školi, dok je učestvovalo i više do 10 đaka. Ženska asocijacija i mladi Demokratske partije socijalista Herceg Novi organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u bolnici u Meljinama. U akciji je učestvovalo više od 20 davalaca krvi.

Zaposleni u Centralnoj banci Crne Gore organizovali su prvu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji je učestvovalo oko 30 davalaca krvi.
Srednja stručna škola “Sergije Stanić” i studentske organizacije Best, AISEC i EESTEC organizovale su akcije dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici.
U akcijama je učestvovalo oko 90 davalaca krvi.
Zaposleni u d.o.o. Vodovod i kanalizacija Podgorica organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama firme u kojoj je učestvovalo oko 70 davalaca krvi.
Članovi Tekvondo kluba “Danilovgrad” i Alternativnog planinarskog udruženja “Ćutuk” organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u Domu zdravlja u Danilovgradu. U akciji je učestvovalo oko 20 davalaca krvi.
Bild studio je tradicionalno organizovao svoje zaposlene kako bi donirali krv u Podgorici, dok su se maturanti Gimnazije “Niko Rolović” iz Bara prvi put okušali u dobrovoljnom davalaštvu krvi. U akcijama je učestvovalo oko 20 davalaca krvi.