Novembar 2016. g. – AKTIVNOSTI ZAVODA ZA TRANSFUZIJU KRVI – DAVALAŠTVO KRVI

0
323

transfuyČlanovi Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi “42 mučenika momišićka” organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici. Zaposleni u Lovćen osiguranju AD su organizovali akciju dobrovoljnog davanja krvi u Podgorici, Nikšiću, Kotoru i Baru. U akciji je učestvovalo oko 35 davalaca krvi. Društvo dobrovoljnih davalaca krvi “Radivoje Pima” iz Budve organizovalo je akciju dobrovoljnog davanja krvi u tom gradu. U akciji je učestvovalo oko 160 davalaca krvi.

Volonterski klub Crvenog krsta Crne Gore organizovao je akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici. Akciju su podržali profesori i maturanti Gimnazije “Slobodan Škerović” iz Podgorice, učenici drugih srednjih škola iz Podgorice, kao i zaposleni u firmi ETG grupa. U akciji je učestvovalo oko 50 davalaca krvi.
Nevladina organizacija Prosperitet organizovala je svoju prvu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji je učestvovalo oko 10 davalaca krvi.