Plivit Total – za cijeli dan!

0
525

16Za održavanje zdravlja i vitalnosti naše tijelo treba podrška multivitamina i aminokisjelina tokom cijelog dana. PLIVIT® Total s produženim oslobađanjem kao dodatak ishrani sadrži bogatiju i optimalnu kombinaciju vitamina, minerala, esencijalnih aminokisjelina, te optimalnu dozu antioksidansa koji su važni kod usporavanja procesa starenja i produženja vitalnosti.

Plivit Total je multivitamin s produženim oslobađanjem koji, za razliku od ostalih multivitamina, pruža dugo i kontrolirano djelovanje, čime omogućava veću i optimalnu iskorištenost vitamina, minerala i aminokisjelina u organizmu tokom cijelog dana. Dovoljna je samo jedna tableta dnevno za očuvanje zdravlja, imuniteta, energije i vitalnosti!

PLIVIT Total tablete s produženim oslobađanjem je vitaminsko – mineralni dodatak ishrani s esencijalnim aminokiselinama koji se produženo oslobađa u organizmu i tako cijeli dan omogućava adekvatnu nadopunu svih potrebnih minerala i vitamina namijenjenih za jačanje i zdravlje organizma.

PLIVIT Total tablete s produženim oslobađanjem preporučaju se kod neuravnotežene ishrane, odnosno uzimanja visokokalorične hrane bogate masnoćama i šećerima, kod nedovoljnog unosa svježeg voća i povrća, u stanjima smanjene apsorpcije i iskorištavanja esencijalnih hranjivih tvari iz namirnica (proliv, povraćanje, bolesti probavnog sistema), tokom trudnoće i dojenja, kod uzimanja alkohola i nekih ljekova, tokom provođenja dijeta, potreban je veći unos vitamina, minerala i aminokisjelina.

U stanjima oslabljenog imuniteta, iscrpljenosti organizma, malaksalosti, kod prehlade i gripa, osjećaja nedostatka energije i proljećnog umora, te usljed većih fizičkih napora (sportisti i sl.) posebno se preporučuje pojačani unos suplemenata, među kojima se definitivno ističu upravo PLIVIT Total tablete koje jedine na našem tržištu sadrže vitamine, minerale i esencijalne aminokisjeline u tehnologiji produženog oslobađanja. Dovoljna je samo jedna tableta na dan, najbolje uz doručak, da dnevne potrebe za vitaminima, mineralima i aminokiselinama budu namirene.

Vjerovanja su da samo ujutro naše tijelo treba dodatke ishrani, no isti dodatak je potreban i kroz cijeli dan. Iz tog razloga, preporučuje se omogućiti dodatke ishrani našem tijelu onda kada je to njemu potrebno.

PLIVIT Total tablete s produženim oslobađanjem su kreirane povodom te esencijalne potrebe. Sastav svake tablete je takav da količina vitamina, minerala i esencijalnih aminokisjelina je oslobođena u naš organizam u potrebnom momentu. Taj efekt se osjeti ujutro, ali isto tako kasnije u toku dana. Iz toga tvrdnja garancije optimalnog funkcioniranja tokkom cijelog dana!

Plivit Total – za cijeli dan!

Potražite u apotekama!

www.plivittotal.com.hr