SREĆA JE U MALIM STVARIMA KOJE ŽIVOT ČINE

0
495

Slušam raznovrsnu muziku, sve zavisi od momenta i ambijenta. Jedino ne slušam novokomponovani turbo folk i tehno-folk instant pjesme.

Slobodno vrijeme voli da provodi sa dragim ljudima i u tome uživa.

Ispunjavaju me male stvari koje život čine. Porodica, druženje sa dragim ljudima, knjige, sport, putovanja i upoznavanje različitih kultura. Međutim, nije važno gdje si već s kim si.

Svu pozitivnu energiju i podršku crpi iz porodice koje je njegova prva i najveća ljubav.

Porodica mi je sve na svijetu. To je moja prva ljubav, a ne muzika. Uživam u svakom trenutku provedenom sa svojom suprugom, naročito je sada sve neopisivo čarobno jer očekujemo blizance, dječaka i djevojčicu. Nema veće sreće od toga.

Zbog posla kojim se bavi mora biti u odličnoj formi i kondiciji, što Samiru kao bivšem golmanu uopšte ne pada teško.

Vodim računa o ishrani, ali ne pretjerujem. Radim ono što volim, hranim se onako kako prija mom organizmu. Sportski sam tip, tako da mi to mnogo pomaže da se osjećam lijepo. Od malena preferiram sport. Bio sam profesionalni fudbalski golman i branio sam za fudbalske klubove „Mladost“ i „Budućnost“ iz Podgorice. Kada sam sa 18 godina otišao na studije u Beograd, bio sam dugo godina najbolji golman Univerziteta. Kasnije sam nastavio da igram rekreativno, sve do par mjeseci unazad kada sam zadobio malo ozbiljniju sportsku povredu. Nadam se da će ubrzo biti sve u redu i da ću nastaviti istim tempom.

Upornost, opimizam i trud koji krase Samira vidljivi su i u njegovoj poruci čitaocima „Medical“-a

Ja sam izuzetno srećan porodičan čovjek koji radi ono što voli. To uspjevam zato što imam svoje ciljeve u koje vjerujem, istajnost i stav. Svakodnevno radim na sebi, želim svakog dana biti bolji ja. Vjerujte u ljubav, posvetite pažnju voljenima i slušajte dobru muziku.

Sandra Kavarić