Teenlifting – revolucija u podmlađivanju i u Podgorici

0
1359

teenliftingNakon Bara, i u Podgorici od septembra “revolucija u  podmlađivanju”- TEENLIFTING metoda očuvanja prirodne ljepote lica,  zaustavljanje opuštanja mišića, i njihovo oblikovanje, vraćanje  mladalačkog izgleda i jedrine, ali na prirodan i neinvenzivan način.

Salon ljepote Marika u Baru jedini je u Crnoj Gori otkupio franšizu za  TEENLIFTING. Od jeseni, vikendom, TEENLIFTING je moguće raditi i u Podgorici.
TEENLIFTING, elektro stimulacija,  je stimulacija svih mišića lica, vrata,  tijela i karlice. Osnovna razlika između TEENLIFTINGA i klasične elektro stimulacije jeste u elektrodama koje je osmislila i  zaštitila  dr Sanja Malbaša Gošović.  Elektode su anatomski  prilagođene svim mišićima, odnosno regijama koje tretiramo te na taj  način dobijamo nježnu i sinhronu elektro –stimulaciju svih mišića.
Poslije 25 godine života počinje da se opušta podbradak, mišić  platizme. Nakon 30-te godine lice izgleda za „broj“ šire, opušta  se čelo i slaže u vidu lepeze, upadaju kružni mišići očiju i usta, upadaju obraščići, urezuje se nazolabijalna bora, opušta se brada  koja više nije obla… Sve u svemu dobijate lice koje izgleda za  „broj“ šire i pljosnatije.
Cilj elektro stimulacije jeste da pokrenemo sve te mišiće, da   aktiviramo mišiće lica, zategnemo i podignemo  čelo, izvučemo  kružne mišiće očiju, usta, … obraščiće, samim tim nama će se smanjiti mimične bore koje nastaju  kao posljedice urezivanja mišića i  kože, zategnemo podbradak i vrat… u konačnom da ponovo skupimo i  dobijemo sitniji, mladalački izgled lica.
Što teretana, joga, trčanje, … predstavljaju za tijelo, to  TEENLIFTING predstavlja za lice. Možemo slobodno reći da TEENLIFTING  jeste fitnes za mišiće lica.
Paralelno sa otvaranjem TEENLIFTINGA u Podgorici, u Crnu Goru stigla je  i nova elektroda za usta. Novom elektrodom tretiramo regiju centralnog dijela lica,  najintenzivnije. Naglašavam,  mišići lica su jako sitni i svi su  međusobno povezani. Ako u jednom tretmanu akcenat staavljamo na dio lica oko očiju, u „trening“ se uključuju i drugi mišići. Nova  elektroda jeste najintenzivnija oko regije usta, ali aktiviraće i ostale mišiće lica. U principu dobićete stimulaciju i mišića vrata, i lica – istovremeno. Poenta jeste da bilo koji tretman da radite  TEENLIFTING metodom, bez obzira gdje se nalazi elektroda, svi mišići  lica i vrata treniraju isovremeno. Naravno, regija gdje je elektroda, radi najintenzivnije.
Mnoge javne ličnosti  iz regiona i Crne Gore: Jospia Lisiac, Nataša Ninković, Branka Katić, Dubravka Drakić,  Ivana Mrvaljević, Ana Vukotić…ambasadorke su TEENLIFTINGA. Poslije određenog vremena, nakon što su dame uradile tretmane TEENLIFTINGA, uočene su pozitivne promjene. Ima tu pitanja – da li su  išle na tretmane plastične hirurgije, nešto ubrizgavale … svakako, odgovor je  da nisu ništa od toga radile jer ne mogu ništa ubrizgavati  dok idu na tretmane TEENLIFTINGA. Suština njihovog  još ljepšeg,  priirodnijeg izgleda lica  jednostavno je u činjenici da smo  TEENLIFTINGOM ojačali mišiće lica koje se „ skupilo“, smanjili su  se podočnjaci, aktivirani su mišići kao drenažna pumpa, a sve to  rezultira i  nastajanjem bolje boje kože usled poboljšaanja cirkulacije. Poslije nekoliko tretmana lica TEENLIFTINGOM vraća se  blistavost, jedrina, prirodno rumenilo lica. Sa mišićnim tkivom možete da postignete fenomenalne  rezultate, ne morate ništa da ubrizgavate. Svima nam je poznato – kada
idemo na treninge i održavamo mišiće tijela da ćemo oblikovati guzu,  zategnuti stomak, ruke i noge, a onda kada dođe priča o mišićima  lica, žene ne znaju kako da ih aktiviraju. Ovo je zapravo jedina metoda  koja se bavi prirodnim, neinvanzivnim uljepšavanjem i zaista ima
rezultate.
Imam 27 godina i već sam počela sa tretmanima TEENLIFTINGA jer  smatram da su odlični za moje lice, i uživam u tretmanima TEENLIFTINGA  koji daje odlične rezultate, i održava zdravlje mišića mog lica.  Preporuka jeste da se krene od 25 godine jer tada počinje da se opušta  podbradak, a gornja granica ne postoji. Naravno, sa godinama je potreban  veći broj treninga, ali u principu ko god da se odluči – nikad nije kasno.

Balerina Sonja Vukićević prenosi svoja iskustva za TEENLIFTINGOM.  – Cijeli  život vježbam tijelo,  ali mi nije palo napamet da mogu vježbati  i lice. Imam 67 godina i sada vraćam i ponovno oblikujem mišiće lica!  Živjet ću do stote! Ovo je genijalan izum, kaže balerina ističući da je presrećna što je Mirjana Vujačić iz salona ljepote Marika u Baru, omogućila damama  da TEENLIFTING rade i u Podgorici.

Dr Dunja Savićević