20. maj – CEDIS ustupio električni automobil na korišćenje KCCG-u

0
167

Direktor Kliničkog centra Crne Gore dr Jevto Eraković i predsjednik Odbora direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) Miodrag Čanović, potpisali su Ugovor o ustupanju električnog automobila e-Golf na korišćenje Kliničkom centru Crne Gore.

Tim povodom je dr Eraković je izrazio zahvalnost i podsjetio da je CEDIS u više navrata pomagala KCCG i zdravstvenom sistemu.

– Kompanija CEDIS je u više navrata pomagala i značajnim sredstvima omogućila bolji rad KCCG i uopšte zdravstvenog Sistema – istakao je dr Eraković napominjući da su na tome veoma zahvalni a da današnji gest ima posebnu simboliku. On je dodao da su dosadašnje donacije CEDIS-a našoj ustanovi pokazale svoju opravdanost.

Čanović je kazao da je CEDIS u ovom izazovnom vremenu pokazao da je stabilan oslonac i privredi i građanima, i da je i na ovaj način želio da podrži naš zdravstveni sistem i zdravstvene radnike.

Čanović je istakao da se kompanija zbog odgovornog odnosa prema zajednici odmah priključila i borbi protiv pandemije Covid 19.

– Odgovoran odnos prema zajednici potrebniji je više nego ikada. Zato smo se odmah i priključili borbi protiv pandemije Covid 19 i direktno pomogli nadležne institucije sistema koje su učinile sve da zaustave epidemiju u našoj zemlji i koje su u tome i uspjele. Način na koji su upravljale zdravstvenom krizom najbolji je primjer društvene odgovornosti – naglasio je Čanović.