22. avgust – CEDIS donirao vozilo Domu zdravlja u Andrijevici

0
26

Crnogorski elektrodistributivni sistem donirao je automobil marke Dacia Duster Domu zdravlja u Andrijevici.

Direktor Doma zdravlja Andrijevica dr Jugoslav Račić izrazio je zadovoljstvo zbog uspostavljanja saradnje sa CEDIS-om i podrške koja im je pružena u donaciji vozila.

– Drago nam je što je CEDIS prepoznao našu potrebu i donirao nam putničko vozilo čija upotreba će omogućiti bržu i efikasniju dostupnost patronažnih ekipa stanovnicima Andrijevice. Imajući u vidu razuđenost i teritoriju naše opštine, ali i obim posla, ova donacija će doprinijeti efikasnijoj i kvalitetnijoj zdravstvenoj usluzi patronažne službe. Posebno bih se zahvalio izvršnom direktoru Čađenoviću koji je imao razumijevanja za naše potrebe, jer ovakve podrške su nam jako značajne zato što doprinose stvaranju uslova za kvalitetnije pružanje zdravstvenih usluga. Nadam se da će primjer CEDIS-a slijediti i druge kompanije – naglasio je dr Račić.

Donaciju Domu zdravlja Andrijevica uručio je u ime CEDIS-a izvršni direktor Vladimir Čađenović.

– Podrška zdravstvenom sistemu je jedan od naših poslovnih prioriteta, pa je današnja donacija vozila Domu zdravlja Andrijevica samo jedna od aktivnosti kojom CEDIS podržava i pomaže zdravstvene ustanove. Verujem da će ova donacija omogućiti zdravstvenim radnicima da lakše stignu do pacijenata koji nijesu u mogućnosti da dođu u Dom zdravlja i na taj način im pruže potrebnu zdravstvenu njegu – istakao je Čađenović.

CEDIS je, od osnivanja, zdravstvene ustanove podržao sa oko 190 hijada eura.