Ginekološka ordinacija NATAL obilježila 25 godina rada

0
5639

natalOrdinacija Natal  je osnovana 1993. godine kao prva privatna ginekološka ordinacija sa kabinetom za ultrazvučnu dijagnostiku u Crnoj Gori. Načinom i kvalitetom pružanja usluga ordinacija je stekla veliki broj stalnih pacijenata, klijenata i poslovnih partnera.

Opremljenost ordinacije je na visokom nivou, a angažovanjem ljekara i stručnih konsultanata iz Crne Gore i regiona stekli smo i održavamo povjerenje naših pacijenata.

Pored ginekologije sa ultrazvučnom dijagnostikom, kao osnovne djelatnosti, ordinacija Natal  se za 25 godina postojanja razvijala i rasla i u kadrovskom i tehničkom smislu. To je rezultiralo velikim brojem zadovoljnih pacijenata i povjerenjem u kvalitet naših zdravstvernih usluga. Pacijenti su nam uvijek na prvom mjestu i pružamo im savjetodavne i sve ostale medicinske usluge koje su im potrebne.

Kao ordinaciji kojoj je osnovna djelatnost ginekologija, posebno nam je zadovoljstvo kad naši pacijenti ostvare zdravo potomstvo.

Na devetomjesečnom putu strepnje i rizika pratimo trudnoću i omogućavamo roditeljima upoznavanje bebe i prije rođenja. A rađanje novog života – taj čarobni trenutak je uspjeh svih nas.

O zdravlju naših pacijenata brinu: dr Zorica Ćorac, spec. ginekolog – akušer, dr Azis Haliti, spec. ginekolog-akušer – perinatolog, dr Marija Đurović, spec. ginekolog – akušer – reproduktivni endokrinolog, dr Željko Lazović, spec. ginekolog, dr Željka Stevovć, spec. ginekolog  – akušer, dr Jelena Knežević, spec. ginekolog – akušer, dr Aleksandar Boljević, spec. ginekolog – akušer.

Saradnici u ordinaciji Natal su: prof. dr Momčilo Inić, spec. hirurg – onkolog, jedan od najeminentnijih stručnjaka u regionu u ovoj oblasti,  prof. dr Željko Mijušković, dermatovenerolog – onkolog, načelnik funkcijske dijagnostike na VMA, prof. dr Dragana Bogdanović, spec. radiolog, Institut za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici, vanredni profesor na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu na katedri za radiologiju, osnivač i šef edukacionog tima u Školi za dijagnostiku dojke i interventne procedure u Novom Sadu, doktorirala je iz oblasti dijagnostike patologije dojke, prof. dr Igor Jeremić, spec. ginekologije i akušerstva, radiotalasne dermatohirurgije, licencirani edukator radiotalasne hirurgije za Evropu, prof. dr Ljubomir Petričević, profesor na Univerzitetskoj klinici za ginekologiju i akušerstvo, Medicinski fakultet, Beč, predsjednik Naučnog odbora internacionalne organizacije za infekcije u gineklogiji i akušerstvu (ISIDOG), dr sci med Srđan Sretenović, spec. neurologije, magistar primjene neurovaskularne ultrazvučne dopler dijagnostike, doktorat iz oblasti glavobolja, nacionalni ekspert iz neuroangiologije i član više medicinskih udruženja, prof. dr Danilo Vojvodić, imunolog, načelnik imunologije na VMA, Beograd.

Izuzetno je značajna preventivna briga i praćenje zdravlja žena, jer redovnim kontrolama i sistematskim pregledima preventivno reagujemo u ranom otkrivanju malignih oboljenja. Statistika u vezi sa malignim oboljenjima upozorava, radimo na podizanju svijesti o potrebi redovnog posjećivanja ljekara i praćenja sopstvenog zdravlja, kao i na preventivnoj zdravstvenoj zaštiti.

Ordinacija Natal pruža i subspecijalističke usluge iz oblasti: endokrinologije, imunologije, dermatologije i onkologije.

Partneri ordinacije Natal  iz regiona su: poliklinika Medical centar, iz Beograda, poliklinika Marin Med,  iz Dubrovnika, IVF Centar Bahceci iz Bosne i Hercegovine…

Ordinacija „Natal“ je nedavno proslavila jubilej 25 godina postojanja i uspješnog rada u hotelu Podgorica. Tom prilikom direktorica Natala Željka Jovanović zahvalila je prisutnima  na saradnji, i što su zajedno svih ovih godina uz uzajamnu podršku i razumijevanje uspjeli da ordinacija Natal bude pravi primjer profesionalizma i brige o zdravlju.

Vlasnik Natala, Miroslav Jovanović istakao je da protekle godine kvalitetnog i uspješnog rada obavezuju, i da će koračati ka novim dostignućima i izazovima. Nastaviće rad širenjem u kadrovskom i tehničkom smislu, na zadovoljstvo mnogobrojnih korisnika usluga ordinacije Natal.

Naše usluge dostupne su pacijentima od ponedjeljka do petka,  od 8 do 21 sat, i subotom od 8 do 13 časova, na adresi: II crnogorskog bataljona. Pacijenti mogu zakazati preglede putem telefona +382 20 273 273 i mobilnih 067 25 25 00, 067 59 12 62 ili putem imejla: ordinacijanatal@t-com.me

                                                                                              Željka Jovanović, direktor