04. maj – Centar za patologiju dobio novi mikroskop vrijedan 5.000 eura

0
263

Komercijalna banka AD Budva donirala je mikroskop Centru za patologiju Kliničkog Centra Crne Gore u vrijednosti od 5.000€.
Tim povodom održana je svečana primopredaja doniranog aparata na kojoj su ispred Komercijane banke prisustvovali gdin. Mirko Marojević, glavni izvršni direktor, gdin. Veselin Vuković, izvršni direktor i gđa. Marija Perović, direktorica Odjeljenja za marketing. U ime domaćina donaciju je primila medicinska direktorica KCCG doc. dr Snežana Raspopović i patolog prof. dr Filip Vukmirović.
Ova saradnja je samo jedan u nizu aktivnosti iz domena društveno odgovornog poslovanja koje Banka planira da ostvari u ovoj godini, u kojoj slavi 25 godina postojanja na tržištu Crne Gore.
Zahvaljujući se na vrijednom poklonu doc. dr Raspopović je istakla da su privredni subjekti Crne Gore spremni da podrže KCCG donirajući vrijednu i neophodnu opremu.
– Želim da istaknem da su naši privredni subjekti i ostali veoma spremni da nam izađu u susret u svakom momentu i da nam pomognu u nabavci kvalitetne opreme, a to je naravno u interesu zdravlja i boljeg liječenja svih pacijenata iz Crne Gore – kazala je doc. dr Raspopović.
Prof. dr Filip Vukmirović zahvalio se, takođe, predstavnicima Banke u ime Centra za patologiju i u svoje lično ime na vrijednom poklonu.
– Ja ću iskoristiti priliku da pozdravim predstavnike Komercijalne banke Budva i da im se od srca zahvalim u svoje ime i u ime Centar za patologiju na donaciji ovog, nama veoma značajnog mikroskopa. Mikroskop je praktično naše osnovno sredstvo za rad i mi najveći dio radnog vremena provedemo upravo posmatrajući i analizirajući preparate na mikroskopu.
Doc. dr Raspopović je uručila zahvalnicu donatorima.