25. decembar – Klinički centar Crne Gore obradovao najmlađe pacijente

0
345

U IBD-u Menadžment KCCG uručio poklon paketiće djeci

Menadžment Kliničkog centra Crne Gore, na čelu sa direktorom dr Jevtom Erakovićem, podijelio je po tri novogodišnja paketića za preko stotinu mališana koja se nalaze na liječenju u Institutut za bolesti djece. Paketići su obezbijeđeni iz sredstva menadžmenta, te rukovodioca organizacionih jedinica KCCG, kao i prijatelja ove ustanove.

KCCG je ovim činom pokazao da, pored stručnog i kvalitenog liječenja, želi najmlađim pacijentima da uljepša praznične dane prigodnim novogodišnjim paketićima. Njihova iskrena radost i osmjesi na licima su govorili više od riječi.

Tim povodom je medicinska direktorica KCCG prof. dr Marina Ratković kazala da je ova aktivnost u nizu onih koje su realizovane u KCCG u poslednjem periodu jedna od najradosnijih i najlepših.

– Što više budemo radili sa djecom više ćemo uspjeha imati i sa odraslim pacijentima. Uvijek svi imamo jednu želju, a posebno za djecu da budu zdrava i da obezbijedimo da ovaj prostor, kako smo i radili poslednju godinu dana, bude još bolji. Njihova zahvalnost će biti u samom izgledu, a ne u riječma – kazala je prof. Ratković.