30. decembar – Mijenjajmo svijet uz osmijeh

0
120

Direktor Instituta za bolesti djece (IBD) Kliničkog centra Crne Gore, dr Saša Radović, uručio je zahvalnicu Miljanu Konataru, vlasniku kompanije Arming, povodom donacije za uređenje igrališta i parka, kao i dijela Odjeljenja za dječiju hirurgiju.

– Uređenjem igrališta i parka ispred IBD-a željeli smo da našim najmlađim pacijentima obezbijedimo ugodniji i manje stresan boravak u bolnici i tokom pregleda u ambulantama. U realizaciji ovog projekta naišli smo na veliko razumijevanje dobročinitelja, među kojima je i kompanija Arming. Današnji izgled igrališta, u kojem naši pacijenti uz igru, bar na trenutak, zaborave na zdravstvene probleme, dokaz je da zajedno možemo da učinimo više za našu najmlađu populaciju i da mijenjamo svijet uz osmijeh. Moram naglasiti da je ova donacija nastavak filantropskog djelovanja Konatara prema IBD-u, a poznajući njegov odnos prema djeci još jedan u nizu budućih projekata. Koristim ovu priliku da još jednom izrazim iskrenu zahvalnost njegovoj kompaniji i porodici na humanitarnom djelovanju i saradnji u unaprjeđenju prostora za naše najmlađe pacijente – kazao je dr Radović.

– Čini mi veliko zadovoljstvo što smo ja i moja porodica imali priliku da “uz osmijeh mijenjamo svijet” – rekao je Konatar najavljujući da će i ubuduće, u skladu sa mogućnostima, podržavati IBD.