8. februar – PRIZNANJE PATRONAŽNOJ SLUŽBI U GOLUBOVCIMA

0
503

Jedinica za patronažu u zdravstvenom objektu Doma zdravlja Podgorica u Golubovcima dobitnik je ovogodišnje nagrade “8. februar”, koja se dodjeljuje povodom Dana Gradske opštine Golubovci.

U obrazloženju Komisije za dodjelu nagrade, između ostalog, navodi se da od kada je počela sa radom, patronažna služba jedinice Doma zdravlja Podgorica u Zeti, dobija samo pohvale od građana sa ovog područja.

Slavko Vučinić, Svetozarka-Ceca Maraš, Stojanka Klikovac, Dragica Kaluđerović, Radmila Radinović i Rajka Raičević, dio su tima koji po nalozima ljekara ovog zdravstvenog objekta, svoj posao obavlja uz veliku požrtvovanost, predanost i posvećenost svim pacijentima podjednako, danju i noću, kako u dobrim, tako i u lošim vremenskim uslovima. Karakteriše ih i visoka profesionalnost, etičnost i efikasnost u radu. Za svoj pre- dan rad i trud dobijaju priznanje, a mi im želimo da budu sve bolji i istrajniji – poručeno je na svečanosti.

U ime nagrađenih, ali i svih zaposlenih u Domu zdravlja, na svečanoj sjednici Skupštine Gradske opštine Golubovci, na gradu je primio direktor dr Nebojša Kavarić, koji je, zahvaljujući se u ime nagrađenih, istakao da je briga o zdravlju građana osnovni zadatak zaposlenih u toj ustanovi.

Godišnja priznanja, uz Dom zdravlja Podgorica, uručena su i Ljubici Đuretić za doprinos razvoju obrazovanja na ovom području i mladoj rukometašici Andreji Klikovac za sportske rezultate kojima je proslavila i promovisala svoj kraj.