Immunitea – prirodni imunostimulator

0
452

[heading]Snažna i efikasna prirodna kanadska formula za jačanje imuniteta i zaštitu od bolesti[/heading] Zimi provodimo mnogo vremena u zatvorenim prostorijama, u čestom kontaktu sa prenosnim bolestima. Prehlade i grip su višestruko prisutniji nego tokom perioda lijepog vremena. Ovo je svega nekoliko razloga da se bolje zaštitimo u hladnijem periodu godine. Zbog ovih izazova, naš imunski sistem traži najbolju moguću podršku kako bi nas zaštitio i spriječio da se razbolimo.

Immunitea je efikasan i brz način da pomognemo našem imunskom sistemu, da podignemo otpornost orga­nizma i spremimo ga za odbranu od sezonskih bolesti. U slučaju napada na organizam primjena ovog proizvoda ko­risti da ojačamo imunski sistem, kako bi se on brzo izborio sa bolestima.

Kako Immunitea djeluje na naš organizam i šta je posebno u tome? Immunitea djeluje podsticajno na imunski sistem, brzo i eikasno stvara i održava uvećani broj aktivnih limfocita. Njenu aktivnu komponentu čine prirodni polisaharidi koji naučno i klinički dokazano stimulišu proliferaciju (umnožavanje), aktivnost i komunikaciju između limfocita. Kliničke studije su pokazale da Immunitea, u redovnom režimu upotrebe, eikasno povećava i održava proliferaciju limfocita u ljudskom tijelu – do 40%. U trenutku kada je orga­nizam napadnut, i kada je broj limfocita umanjen, Immunitea u intenzivnom režimu upotrebe stimulativno djeluje i može da poveća ukupnu aktivnost imunskog sistema, čak do 80% za svega 3 dana uzimanja.

Immunitea klinički dokazano smanjuje rizike od bolesti: Mehanizmi stvaranja limfocita, njihova uloga u imunskom sistemu i način na koji Immunitea utiče bili su predmet brojnih stručnih studija i kliničkih ispitivanja.

Najobimnija klinička studija urađena je na Medicin­skom fakultetu Univerziteta Alberte u Kanadi, gdje su posmatrane dvije grupe ispitanika tokom perioda od 4 mjeseca. Grupa koja je redovno uzimala ekstrakt polisaharida iz sjevernoameričkog žen-šena imala je 48% manje prehlada u odnosu na kontrolnu grupu. Ove rezultate potvrdila je i klinička studija urađena u Centru za imunoterapiju raka i infektivnih bolesti, na Univerzitetu Konektikat u Americi. U ovoj studiji su posebno ispitivani i efekti u slučaju uzimanja navedenog ekstrakta prilikom pojave prvih simptoma respi­ratornih infekcija. Rezultati su pokazali da su intenzitet i trajanje simptoma smanjeni za 55%.

Studija rađena na Medicinskoj školi Istočne Virdžinije u Americi sprovedena je nad ispitanicima starije dobi koji su živjeli u domu. Utvrđeno je da je u toj populaciji rizik od gripa smanjen za čak 89%. Na Univerzitetu Alberte u Kanadi vršena su ispitivanja speciičnog uticaja polisaharida na probavni trakt. Studija je pokazala izražen uticaj na efikas­nost imunološkog sistema, čime se omogućava da se lakše i eikasnije savladaju razne stomačne tegobe virusnog i bak­terijskog porijekla. Sve ove pojave nisu bile zabilježene u toku primjene običnih ekstrakata žen-šena i u tome se ogleda posebnost načina uzgoja, kao i metoda ekstrakcije polisaharida iz sjevernoameričkog žen-šena.

Kada Immunitea? Zbog dokazano eikasne zaštite koju Immunitea pruža, u periodima povećane izloženosti organizma gripu i prehladama, kod oslabljenosti organizma usljed umora, dijeta, nesanica, dugotrajnih i hroničnih bo­lesti, kao i u vrijeme postoperativnog oporavka, savjetuje se uzimanje u preporučenim dozama.

U slučaju pojave simptoma savjetujemo intenzivni režim koji će pomoći da Vaš imunski sistem u većini sluča­jeva ukloni uzrok bolesti.

Immunitea je prvi dijetetski suplement na tržištu Srbije koji je u saradnji sa Antidoping agencijom Srbije dobio sertiikat njemačkog Centra za preventivno istraživanje dopinga iz Kelna. Ovim sertiikatom se potvrđuje da proiz­vod ne sadrži skrivene, štetne ili zabranjene sastojke i da ga mogu koristiti svi sportisti.

Immuniteu mogu, bez bojaznosti, koristiti djeca, dijebetičari, kao i srčani bolesnici, i može se koristiti u kom­binaciji sa drugim terapijama.

Za dodatne informacije posavjetujte se sa Vašim far­maceutom ili ljekarom.