18. decembar – Dobrovoljnim davaocima besplatne ulaznice za nacionalne parkove

0
209

Direktorka Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore prim. dr Gordana Rašović i direktor JP Nacionalni parkovi Crne Gore Elvir Klica, potpisali su Memorandum o saradnji, kojim su omogućene besplatne ulaznice za dobrovoljne davaoce krvi.

Svi dobrovoljni davaoci, koji krv budu donirali u narednom periodu, imaće mogućnost izbora besplatne ulaznice za jedan od pet nacionalnih parkova, kao mali znak pažnje za humano djelo.

Direktorka Zavoda, dr Rašović zahvalila je menadžmentu JP Nacionalni parkovi Crne Gore, na čelu sa gospodinom Elvirom Klicom, na obezbjeđivanju besplatnih ulaznica za dobrovoljne davaoce krvi, ali i na organizovanoj akciji dobrovoljnog davanja krvi zaposlenih u tom preduzeću.

Direktor Nacionalnih parkova Crne Gore Elvir Klica zahvalio je Zavodu na inicijativi.

– Najmanje što smo mogli da učinimo je ustupanje besplatnih ulaznica za sve dobrovoljne davaoce krvi. Ovo je samo početak buduće saradnje i simbolično potpisivanje memoranduma, a nadam se da ćemo u narednom periodu imati još više zajedničkih akcija – istakao je Klica.

Zaposleni u tom preduzeću su dobrovoljno donirali krv. U akciji koja je organizovana učestovalo je oko 20 davalaca krvi.