19. decembar – Farmaceutima Božićni bazar

0
236

Veledrogreija NetPharm po prvi put ove godine organizovala je Božićni bazar u kafeu NONA u Podgorici, koji je okupio veliki broj farmaceuta. U ime Netpharm kompanije dobrodoslicu je poželjela dr pharm. Vladana Raković, koja je istakla značaj ovog druženja sa željom i namjerom da isti postane tradicija.

– Nesumnjivo je da smo zahvaljujuci svima vama ostvarili sve prethodno zacrtane planove i uspješne poslovne strategije koje su se u ovom periodu godine, kada sumiramo rezultate minulog rada, pokazale kao i više nego uspješne. S toga, očekujemo i nadamo se još uspješnijoj saradnji u budućnosti, a posve dugotrajnoj, na zadovoljstvo svih nas – kazala je Raković.

U sklopu Bazara predstavljeni su preparati brendova Avene, Ducray, Klorane i drugi koje zastupa veledrogerija NetPharm.

– Uz zahvalnost što ste i večeras dio naših aktivnosti, pozivam vas da nam se pridružite na izlozbenom prostoru gdje ćemo kroz razgovor sa vama zaokruziti priču o preparatima koji su obilježili godinu koja je za nama – kazala je Raković.

Ovom prilikom prisutni farmaceuti i drugi gosti mogli su se bliže upoznati s različitim preparatima iz kategorije dermokozmetike koji su već prisutni na našem tržištu, kao i sa novim preparatima koje zastupa NetPharm, a za sljedeću godinu najavljeni su i novi brendovi.