Mart 2017.g – Aktivnosti zavoda za transfuziju krvi

0
285

Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi “Kombinat aluminijuma Podgorica” organizovalo je akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici u kojoj je učestvovalo oko 15 davalaca krvi.
Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi “40 Sveta novomučenika momišićka” organizovalo je akciju dobrovoljnog davanja krvi. U akciji je učestvovalo oko 90 davalaca krvi.
Mreža mladih Pzp organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji je učestvovalo oko 10 davalaca.
Zaposleni u Erste banci organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji je učestvovalo oko 10 zaposlenih.
Zaposleni u kompaniji Telenor organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama kompanije u Podgorici. U akciji je učestvovalo oko 25 davalaca krvi.
Maturanti Srednje stručne škole “Spasoje Raspopović” iz Podgorice organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi sa oko 15 davalaca krvi.
Maturanti Srednje ekonomske škole “Mirko Vešović” iz Podgorice organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji je učestvovalo je više od 150 učenika.
Maturanti Srednje medicinske škole iz Podgorice organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji je učestvovalo oko 20 davalaca krvi.
Studenti Biotehničkog fakulteta organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji je učestvovalo oko 40 davalaca krvi.
NVO Mladiinfo Montenegro i NVO Mensa Crna Gora organizovali su akciju u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici. Akcija je organizovana povodom godišnjice postojanja NVO Mladiinfo Montenegro, a svi davaoci krvi koji su danas donirali krv, dobili su priliku da besplatno testiraju bazičnu inteligenciju u organizaciji NVO Mensa Crna Gora. U akciji je učestvovalo više od 20 davalaca krvi.
Parking servis Podgorica organizovao je akciju dobrovoljnog davanja krvi povodom 10 godina postojanja tog javnog preduzeća. U akciji je učestvovalo oko 20 davalaca krvi.