Novembar 2019. –  Aktivnosti Zavoda za transfuziju krvi

0
331

Nacionalna avio kompanija Montenegro airlines odlučila je da 25 godina postojanja firme obilježi i akcijom dobrovoljnog darivanja krvi koja je realizovana u Podgorici. U akciji je učestvovalo oko 20 davalaca krvi.
Radnici Crnogorskog elektrodistributivnog sistema iz Berana organizovano su posjetili prostorije Zavoda u tom gradu. U toj akciji je učestvovalo oko 15 davalaca krvi.

Zaposleni u firmi “Ing invest” organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji je učestvovalo više od 10 davalaca krvi.
Studenti Biotehničkog fakulteta organizovali su tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama te visokoškolske ustanove. U akciji je učestvovalo više od 20 studenata, a posebno raduje podatak da je 10 visokoškolaca po prvi put darivalo dragocjenu tečnost.
Zaposleni u Agenciji za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost  organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji je učestvovalo oko 10 davalaca krvi.

Udruženje davalaca krvi “Sveti novomučenici momišićki” organizovalo je  jubilarnu dvadesetu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Podgorici. Na ovoj jubilarnoj akciji bilo čak 100 prijavljenih davalaca krvi.

Zaposleni u Upravi za imovinu organizovali su prvu akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji je učestvovalo više od 20 davalaca krvi.

Zaposleni u Upravi za imovinu organizovali su prvu akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici. U akciji je učestvovalo više od 20 davalaca krvi.

Zaposleni u kompaniji Plantaže organizovali su svoju drugu akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi Podgorica. U akciji je učestvovalo oko  10 dobrovoljnih davalaca krvi.

Građani Kolašina su pokazali humanost u drugoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Crvenog ksta Kolašin.U akciji koju je organizovala ta opštinska organizacija Crvenog krsta, učestvovalo je oko 40 davalaca krvi.

Maturanti Gimnazije “Slobodan Škerović” organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici.

Zaposleni u Hotelu Hilton organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici. Ovo je četvrta akcija radnika tog hotela, a u današnjoj učešće je uzelo više od 20 davalaca krvi.