10. mart – KCCG uručena donacija povodom pet godina Premium programa

0
246

Predstavnici Hipotekarne Banke i Crnogorskog Telekoma uručili su donaciju, set laparoskopskih instrumenata, Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCCG. Riječ je o zajedničkoj donaciji kojom dvije kompanije obilježavaju pet godina Premium programa, čije Premium kartice, uz brojne povoljnosti, koristi preko 19,5 hiljada građana u Crnoj Gori.
Tim povodom, direktorka KCCG-a Zorica Kovačević uručila je zahvalnice Esadu Zaimoviću, glavnom izvršnom direktoru Hipotekarne Banke i Miliji Zekoviću, izvršnom direktoru Crnogorskog Telekoma. Direktorka se zahvalila na vrijednom poklonu i poželjela donatorima puno uspjeha u daljem radu.
– Ovo nije vaša prva donacija našoj ustanovi, a uvjerena sam da ćete i ubuduće nastaviti da nas podržavate. O značaju donacije najviše govori činjenica da će donirani instrumenti obezbijediti kontinuiranu primjenu minimalno invazivne hirurgije u ginekologiji. Riječ je o mikroinvazivnim hirurškim procedurama sa monogostrukim benefitima po pacijentkinje u odnosu na klasične operativne zahvate – kazala je direktorka Kovačević.
Milija Zeković, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma je istakao da je ova donacija još jedna u nizu aktivnosti kojom Telekom pruža podršku zdravstvenom sistemu Crne Gore.
Glavni izvršni direktor Hipotekarne Banke Esad Zaimović naveo je da na polju društveno odgovornih inicijativa, Hipotekarna Banka posebnu pažnju posvećuje građanima u cilju poboljšanja njihove zdravstvene zaštite.