17. oktobar – Održan treći kongres stomatologa Crne Gore

0
252

Treći Kongres stomatologa Crne Gore sa međunarodnim učešćem održan je u Budvi od 17-19 oktobra, u Hotelu Mediteran, pod nazivom Stomatologija danas. Učesnici su bili iz Crne Gore, Srbije, Bosne i hercegovine, Albanije i Makedonije, a imali su priliku da čuju predavanja 23 profesora koja su obuvatila mnoge teme iz oblasti stomatologije.

Svečanom otvaranju su prisustvovali državni sekretar Ministarstva zdravlja Milovan Vujović, direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Sead Čirgić i gradonačelnik Budve Marko Carević.

Na svečanom otvaranju prisutnima se obratio predsjednik Stomatološke komore Crne Gore dr Goran Mandić, i udijelio zahvalnice za doprinos radu Kongresa i Stomatološke Komore, predsjednicima Stomatoloških komora iz okruženja.

Stomatološka komora Crne Gore nakon trećeg orgnaizovanog Kongresa bilježi veći odziv učesnika što ovakav događaj pretvara u tradicionalni, te se Organizacioni odbor već priprema za realizaciju 4. Kongresa stomatologa i 26. Kongresa Balkanske stomatološke zajednice (BaSS.)