22. oktobar – Institut Igalo okićen još jednom značajnom nagradom

0
265

Predstavnici Instituta Igalo proteklih dana učestvovali su na specijalizovanom sajmu kongresnog (MICE) turizma u Beogradu WESTM 2019. u organizaciji Turističke prizme koja je ove godine obilježila 25 godina postojanja i uspješnog rada.

Ovom prilikom, međunarodni novinarski žiri donio je odluku o dodjeli prestižne nagrade – TURISTIČKA PRIZMA 2019. ZA NOVI KVALITET U TURIZMU Institutu Igalo u vidu statue PRIZMA i povelje.

Ova nagrada se dodjeljuje neprekidno od 1997. godine.

6th South-East European winter exhibition for MICE & Spa održan u Beogradu je poslovni sajam specijalizovan za MICE (kongresni) i spa turizam Jugoistočne Evrope. WESTM je poslovni događaj namijenjen hotelima i drugim smještajnim objektima, ski centrima, banjama, kongresnim centrima, turističkim organizacijama, tour-operatorima i turističkim agencijama, proizvođačima i distributerima opreme kao i svim drugim kompanijama koje posluju u okviru MICE (kongresnog) segmenta, kao i zimskog i spa turizma.

Događaj ima za cilj uspostavljanje bolje saradnje među turističkim privredama zemalja Jugoistočne Evrope i ostalih evropskih zemalja, kao i sa kompanijama izvan Evrope zainteresovanim za region.