Primjena hijaluronskih filera Restylana® u estetici

0
714

[heading size=”7”]Dvodnevno predavanje o primjeni hijaluronskih filera u estetskoj medicini održala je dr Ljubinka Ivanović iz Beogada. Obuci je prisustvovalo deset učesnika, doktora medicine i stomatologije.[/heading]

U saradnji sa Ljekarskom komorom Crne Gore, BTL Medical Montenegro, po prvi put u Crnoj Gori, organizovao je obuku na temu „Primjena hijaluronskih filera Restylane® u estetici”.

            Dr Ljubinka Ivanović je učesnike skupa upoznala sa osnovnim svojstvima Restylane® proizvoda, te predstavila prednosti rada  dermalnim filerima.

– Restylane® je danas jedan od najsigurnijih estetskih proizvoda na svijetu. Otkako se 1996. pojavio na tržištu, milioni ljudi koristili su ga u preko 20 miliona tretmana, i time ga učinili jednim od najčešće primjenjivanih proizvoda na svijetu za injektivne estetske tretmane, a koji se bazira na hijaluronskoj kisjelini. Kompanija Galderma, koja stoji iza Restylane®, predana je kontinuiranom istraživanju i usavršavanju, kako bi pacijentima i doktorima koji se bave estetskim zahvatima ponudila vodeće proizvode na tržištu.

Restylane® proizvodi visoke su kvalitete, a rezultati tretmana  su dugotrajni. To je postignuto upravo upotrebom visoko pročišćene hijaluronske kisjeline, zajedno s našim jedinstvenim procesom stabilizacije koji omogućuje NASHA tehnologija.

– Restylane® proizvod je  bezbjedan, prirodan, nije trajan što znači da je biorazgradiv. Rezultati   su momentalni a efekat  traje oko 12 mjeseci.   Sem toga, benefit gela  je da proizvod ostaje tamo gdje se ubrizga, ne razliva se u okolno tkivo, i odličan je  lifting kapacitet.

 

 BTL Medical Montenegro, u svom asortimanu može ponuditi sljedeće Restylane®  proizvode:

– Restylane® – za umjereno nazolabijalne bore, umjereni volumen usana, konturiranje usana, suzna brazda, itd;

– Restylane® Perlane – za duboke bore i  nabore, kontinuiranje lica te veći volumen usana;

– Restylane® Vital – za podmlađivanje kože (za fine sitne bore oko očiju i za tzv „pušačke bore“);

– Restylane® Vital Light – za obnavljanje hidrobalansa tanke i nježne kože, poboljšanje strukture i elastičnosti kože;

– Restylane® Vital Injector – za obnavljanje hidrobalansa lica, vrata, dekoltea, šaka itd.

Učesnici, nakon teoretske obuke, praktično su aplikovali Restylane® na modelima i to primjenjujući sljedeće tehnike: linearno retrogradnu, serial punctur, fen tehniku i cross heatching.

U cilju zaštite i sigurnosti, kako pacijenta tako i ljekara, učesnici su dobili formular za pristanak pacijenta na Th, kao i karton pacijenta koje će u buduće primjenjivati u svojoj praksi.

Po završetku obuke učesnici dobijaju sertifikate Restylane®, kao i bodovane sertifikate  Ljekarske komore Crne Gore.

Uvoznik i distributer  proizvoda, kao i organizator obuke o primjeni Restylane® :

BTL MEDICAL MONTENEGO

Oktobarske revolucije 130

E-mail:restylanemne@gmail.com

Tel : 067-223-023